perjantai 24. helmikuuta 2012

Kimppatilaus

Alaosastolaisten kanssa teimme kimppatilauksen Lappalaiskoirat ry:n tuotteista. Loppusumma huiteli 250€ tuntumassa ja postimaksua tuli 14€ (sis. postimaksu + postiennakkomaksu) eli jokaisen tilaajan henkilökohtainen postimaksu määräytyi tilatun summan mukaan 0,90€-2,5€. Tässä joitain tilattuja tuotteita:

* T-paidat maksoi 18€/kpl, niitä saa punaisena ja harmaana
 * Kassi 5€


Piparkakkumuotti 10€, polettiavaimenperä 5€, valkoinen heijastin 2€ ja hihamerkki 6€

Oma tilaukseni koostui vain vuosikirjoista - niistähän löytyy tilastoja, näyttelyarvostelut, luonnetestit.. ja oikeastaan kaikki, mitä vuoden aikana lappalaiskoirapiireissä tapahtuu.

Vuosikirja 2003 4€ ja kaksiosainen vuosikirja v. 2004 myös 4€ ja näiden osalta saattaa painos olla loppumassa joten oli hoppu ne tilata.

Tuorein vuosikirja on vuodelta 2010 ja se on yksiosainen ja maksaa 15€.

Vanhemmat vuosikirjat halusin ihan sen takia, koska niissä on poikien isovanhempien ja isoisovanhempien näyttelyarvosteluja. Erityisesti Jekun emon kaksi näyttelyarvostelua oli mielenkiintoista lukea ja kun vielä samalla tuomarilla oli emo ja poika käyneet.


 Vanhemmat vuosikirjat on aika vaikealukuisia, kun koirien näyttelyarvostelut löytyy aina isäuroksen alta joten oli aikamoinen etsiminen löytää oikeat kohdat.

Uusimmissa kirjoissa koirat on aakkosjärjestyksessä ja tässä uusimmassa on urokset ensin, sitten nartut jne.

Jekun kohdalla aloin katsomaan, että onko ensimmäinen arvostelu väärin kirjoitettu, mutta näemmä sitä itse ei ole tarpeeksi hyvin lukenut näyttelyarvostelua ja kirjannut sen tännekin vaillinaisena. Huomasin nimittäin, että olin unohtanut Leni Finnen arvostelusta, Oulainen 22.5.2010,  yhden tärkeimmistä seikoista:

"OK takakulmaukset."

Lappalaiskoirien vuosikirja  2010Ei kommentteja: