lauantai 15. syyskuuta 2012

Hilla ja Vili
Jippo ja tämän sisarpuoli Hilla (sama isä) ja Vili lähtivät käymään Lapuan raviradan lenkkipoluilla.  Jippo odottelemassa lenkin alkamista ja Vilin emännän, Erjan, ikuistamana - kiitoksia lenkkiseurasta ja kuvista!

Kuva: Erja Mäkelä
Kuva: Erja Mäkelä
Hilla ja Jippo, mikä ero aikuisella naisella ja pienellä teinipojalla!Kuva: Erja Mäkelä

Sisarrakkaus kukoistaa näillä kahdella - ne on niin samanlaisia ja niillä on täysin samanlaiset leikkitavat ja niillä on aina hauskaa yhdessä. Aivan kuin tietäisivät olevansa sukua. Jippo kuiskuttelemassa salaisuuksia Hillan korvaan:

Hilla on siis myös Jipon Ransu-isän (Staalon Usvapeikko) tytär eli Kivimarjan Korpihilla lukee tämän neidon papereissa. Hilla on mahdottoman kaunis, varmaan kaunein lapinkoiraneito.  Hilla on hyvätuulinen, iloinen ja reipas neiti.

Vili eli virallisemmin Sydäntalven Welhoa olin monesti ihaillut nettisivujen ja kuvien kautta, joten tapaaminen oli ensikerta minullekin. Vili oli rauhallinen ja nallemainen herrasmies. Ihastuin Vilin olemukseen ja luonteeseen. Jiposta Vili ei välittänyt millään tavalla joten lenkki oli oikein mukava ja onnistunut, kun poikaset kävelivät välillä rinnakain ja peräkkäin, ja kerran Vili vähän ystävällisesti nuuhkaisi Jippoa.

Kotmatkalla oli pakko ikuistaa yksi katoava kansanperinne:


Kiitos lenkkiseurasta ja otetaanhan piakkoin uusiksi! :)

Ei kommentteja: