tiistai 21. tammikuuta 2014

Namittaa


Kun emäntä on saanut koulutuskipinän, niin tarvitaan herkkuja:

Me asumme sen verran perämetsillä, ettei täällä ole eläintarvikeliikettä tai isoja marketteja. Pelkkien namien takia ei viitsi ajaa 20km päähän. Joten herkkuostot on siis tehtävä S-marketeista ja satunnaisesti pienestä K-kaupasta tai Halpahallista.

Vaihtoehtoja oli toki erilaisia, mutta valitsin kaikista edullisimmat vaihtoehdot. Näitä ei ole ainakaan täällä päin ole ollut myynnissä kuin vasta tämän vuoden puolella.

Mukavia halppisvaihtoehtoja S-ryhmän liikkeestä ja kaikki namit maistuivat. Jekku etsi roskiakin lattialta, että saisi nameja ja tuossa se nyt vieressäkin istuu/pitää päätä polvella, jos sattuisi nami suuhun upota. Oikein onnistunut herkkuostosreissu - kyllä näillä nyt pitäisi hetki kouluttaa:


Rainbow herkkupalat 0,99€/200g pussi
Näistä pojat tykkää kovasti ja jokaisen palan saa kolmeen osaan, joten hyvin riittoisa namipussi.


Rainbow herkkiliuskat, nauta ja siipikarja,  0,79€/kpl, sis. 120g/12kpl

Siipikarjanamit tuoksui kyllä minun nenääni hieman, mutta  nautaversio ei oikeastaan tuoksunut miltään. Helppo laittaa pieniin osiin ja Jekku niistä erityisesti piti. Väri oli ok kummassakin, ei ainakaan lukisi että on lisätty väriaineita. Nautaliuska oli väriltään selkeästi ruskea.


Happies- nautaliuska 0,95€/120g pussi (sis. 12 liuskaa)
Tämä oli aika tavalla identtinen edellisen nautaversion kanssa - tosin tämä taas on väriltään punainen eli väriaineita taitaa olla mukana. Sen näkee sitten jätöksistä.


Joku jo vähän odotteleen koulutuksen alkamista.. ;)

Ei kommentteja: