perjantai 24. tammikuuta 2014

PossunenuPossunenun viralliset luustokuvaustulokset tulivat paperiversiona ja eipä niissä ollut muuta kuin tulos. Harmi, kun esim. D-lonkassa syyt on ja/tai- periaatetta. Täytyy katsoa jos sinne soittaisi, olisi hyvä kuulla mitä kuvista kokenut eläinlääkäri näki, että onko aihetta huolestua.

Tulokseen on ehditty totuttautua ja unohdettukin jo paikka paikoin. Jippo nauttii suuresti talven ihmemaasta ja lenkilläkin se saattaa kesken kaiken kaatua tielle kellimään ja syömään lunta oheisten kuvien tyyliin..

Hippo naattii, toinen pieni.
Perusasentotreeniä ollaan jatkettu joka päivä pienillä toistoilla. Joskus menee paremmin, joskus sinne päin, mutta kivasti kuitenkin parantaa asentoa jos namia ei suuhun tule. Harmi, että täällä on niin kylmää ettei voi pihalla treenata.  Namia ei enää tarvinne pitää muuta kuin vasemmassa kädessä, mutta toisella sormella pitää vähän opastaa, että mitä tehdä. Eihän tämä kyllä mikään välkyin kaveri olekaan, mutta nohevana tekee sen minkä oppii eikä unohda. :)


Eilen tuli visio erilaisista nenu-, simmu- tai hännänpää-kuvista ja tässä vähän kokeiluja.
Jekkustiinan kanssa on kylmyyden takia treenailtu sisällä perusasentoa, uutta lelun nimeä (kuvissa aikaisemmin esitetty pehmokilppari, mikä ristittiin "konnaksi") sekä tassun läppäämistä ylemmäs ja sivulle. Täytyy jatkaa viikonloppuna seuraamistreenejä, kun on päivälläkin aikaa ja ilmat vähän lauhtuneet.

Ollaan nyt viikolla kyllä nukuttu useaan kertaan päiväunet päivälenkin ja iltalenkin välissä, että pitää vähän hyvittää pojille. Töissä on alkanut uusi kausi ja uudet työajat, että vähän raskasta ollut pari viikkoa ja autokin kenkkuillut.  Onneksi pojat on saaneet mennä kaikki kolme päivälenkkiä ilman hihnaa ja leikkituokioitakin olen järkännyt. Viikonloppuna sitten vähän enemmän pihalla olemista ja leikkimistä.

Mukavaa koiramaista viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja: