maanantai 5. toukokuuta 2014

Blogivalio-titteli ja arvontaa

Ilokseni sain kuulla, että Jekkula-blogi on saanut Hau Hau Championilta blogivalio tittelin!

"Hau-Hau Champion haluaisi antaa blogillesi Blogivalio-palkinnon. Mielestämme blogisi tuo ansiokkaasti esiin intohimosi koiriin."


 Postipate kuljetti meille HHC:n tuotepaketin tittelin lisäksi:

Sisältö:


Lelut:Grilliherkut ja purutankoa pojat eivät ole ennen maistanetkaan ja jännityksellä odotan millaisen vastaanoton ne saavat.


Bongo-pehmopossu ja vetolelu ovat oikein tervetulleita! 


Lohi-peruna-kuivamuona ja kanafilee olivat entuudestaan tuttuja, ja koirien mielestä hyvin herkullisia. Magic Bonesit upposivat nopeaan ja maalaisherkut olivat Jekun mieleen, kun taas Jippo ei niistä jostain syystä välittänyt.Iso kiitos Jonnalle ja muille HauHau Championin väelle - Olemme niin onnellisia tästä tuotepakeista. Hienosti olitte valinneet erilaisia herkkuja kokeiltavaksi.


Jekku vähän osoittaa mieltä kun se varasti Bongo-possun ja se oli jo kukkapenkissä. Possu piti takavarikoida kuvaamista varten. ;)Tämän myötä Jekkulan väki haluaa kiittää lukijoitaan kuluneista viidestä vuodesta!

Viisi vuotta sitten odottelin kovasti Jekun kotiutumista ja se kotiutui 29.5.2009  ja blogin kirjoittelu alkoi pian pienen pennun kotiutumisen jälkeen. Aluksi Jekku oli niin pieni ja söpö, ja pian siitä kasvoi ruma ankanpoikanen. Jalkaoliovaihetta seurasi teini-ikä ja vähitellen se aikuistui.

Kuvioihin tassutteli kolme vuotta sitten piirtopäinen Jippo, ja sekin on nyt iso mies. Tulevaisuus on vielä avoinna, että missä vaiheessa tulee kolmas pörröturkkinen.

Blogivuosien kunniaksi järjestän arvonnan ja alla ovat ohjeet. Meidän onnellisin muisto on ehdottomasti se hetki, kun suuri itsetietoinen Jekku ja pieni räkänokka-Jippo löysivät yhteisen sävelen pari viikkoa Jipon kotiutumisen jälkeen. Pojat leikkivät monta tuntia putkeen ja se on ollut minulle kaikista onnellisin ja tärkein muisto. Minulle tärkeintä on se, että pojat tulevat keskenään niin hyvin toimeen.

Arvonta:

Hau Hau Champion haluaa lahjoittaa arpajaispalkintona HHC:n tuotepaketin Jekkulan lukijoiden kesken.

Kerro kommentissasi onnellisin muisto koirasi/koiriesi kanssa ja olet mukana arvonnassa. Jätä viestiin nimimerkkisi, nettisivusi osoite ja/tai sähköpostiosoitteesi niin otan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Jekkulan lukijat saavat kaksi arpaa ja muut yhden - ilmoita kommentissasi myös monellako arvalla olet mukana ja lukijaksikin saa liittyä..

Kaikki koirien ystävät saavat osallistua arvontaan. Sinun ei tarvitse kirjoittaa omaa blogia tai  rekisteröityä, jotta voisit osallistua.

Viimeinen hetki osallistua arvontaan on 19.5 klo 23:59. Arvonta suoritetaan  20.5.2014.


Onnea arvontaan!15 kommenttia:

Natalia kirjoitti...

Usvan kanssa monia onnellisia hetkiä on viiteen vuoteen mahtunut. Yhteisiä lenkkejä ja hellimishetkiä. Viimeisin onnellinen muisto oli yhteinen herkkuhetki, uskovaisten eväät on yhteiset. Jaettiin makaronit melkein tasan, eli Usvalle suurin osa. Jazzyn kanssa on myös tässä puolentoista vuoden aikana tullut onnellisia muistoja. Viime toukokuulta yksi, kun leikittiin pallolla melkein koko päivä. Koira nautti noutamisesta.
---
Taidan olla kahdella mukana arvonnassa. Arvostan suuresti panostustasi blogiin, itsellä kun tuo tuppaa olemaan kausiluontoista.

Anonyymi kirjoitti...

No ensinnäkin saan sinua ja Jekkua kiittää siitä että meille päädyttiin ottamaan lappalainen. Olen enemmän kuin tyytyväinen rotuvalintaan ja jos meille joskus toinen koira laitetaan niin ei ole rodusta epäillystäkään :)

Onnellisia hetkiä... niitä on niin valtavasti että ei yhtä tai kahta osaa nostaa esille erikseen... Miten suunnattomasti sitä itse nauttii kun näkee kun toinen kirmailee onnellisena pitkin metsiä koiraystäviensä kanssa, ne onnistumisen ilon tunteet kun huomaa että koira oppii uusia taitoja treeneissä, kun näkee miten hirveän tärkeä koira on jokaiselle meidän perheen jäsenelle, MITÄÄN ei tarvitse touhuilla yksin... aina on ainakin yksi kaveri touhuissa mukana :)

Arvonnassa mukana Sari ja Kira :)

Elina kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle blogille! Ajatella, että nuo meidän vanhimmat koiraset ovat jo niin vanhoja! Mikähän olisi se onnellisin hetki koirieni parissa. Sykähdyttävin oli varmasti se, kun haki Onnin kotiin: Siinä se vihdoin oli, ikioma lappalaisen pentu, ensimmäinen ihkaoma koira!
Arvonnassa ollaan mukana, kahdella arvalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogille. Meidän koko yhteiselämä on onnea. Sira ottaa aina innolla vastaan,on kaikessa mukana,kyhnyttää vieressä... Koira on parasta:) Yhdellä mukana. Sofia chipmunk@hotmail.fi

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä mukana arvonnassa. Onnellinen hetki oli,kun pitkän harkinnan jälkeen löysimme juuri oikean koirulin,ja se saapui meille. Ja onni vaan jatkuu. Koira on uskollisin ystävä. En ymmärrä,miten meillä ei aikasemmin ollut koiraa. Onnea blogille. annelaukkanen09@hotmail.com

Hukkakukka kirjoitti...

Onnellisin hetki oli aina herätä tuhisevan koiran vierestä aamuisin! Samoin kun näki koiransa juoksevan iloisena vapaana metsässä. Eilen koirani jouduttiin lopettamaan. :'(

Kahdella mukana arvonnassa, voitto menisi kaverin koiralle joka on sekin todella rakas!
sopeutuja(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut blogille!
yksi arpa!
meidän onnellisin hetki oli se kun saatiin Tofu koira meille!!! se oli alkujaan pojan koira ,mutta koira valitsi meidät.
menemällä sohvan taakse piiloon ,kun poika lähti meiltä omaan kotiin!!eikä lähtenyt mukaan=) lopulta poika väsyi ikuiseen houkutukseen ,ja kysyi saako tofu jäädä meille! ja SEHÄN SAI=)))) niin ihana kulta se on ! tuo iloa joka päivä!
arja.katariina@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

onnea 5-vuotiaalle blogille!
yhdellä mukana!
onnen hetkiä on joka päivälle! iloinen vastaan otto,tulee sohvalle kylkeen istumaan ja tuhisee korvaa! aina mukana kaikessa innokkaana,ihanin lenkkikaveri....!!!!
pilkku10@hotmail.fi

Athena kirjoitti...

Onnea blogille!

Jokainen päivä on ainutlaatuinen, koira tuo lämpöä, rakkautta ja hyvää mieltä olemassaolollaan. Koira on pitkäaikainen kumppani joka ei hylkää.

terveys1 (at) wippies.fi

ps. kaksi arpaa.

Maija, Kuura ja Pihka kirjoitti...

Blogin pitämiselle onnittelut ja pojille rapsutuksia, ahkeraa työtä olet tehnyt :)

Olen ollut blogin "puskalukija" jo pitkään, mutta kun en omista gmailin osoitetta enkä ole tällöin rekisteröitnynyt lukijaksi, niin osallistun yhdellä arvalla. iisamai (a) hotmail.com

Onnellisia hetkiä on paljon, joka päivä saan kiittää näin ihanista koirista. Mutta jos yksi pitää valita niin tässäpä: Yhden koiran omistajana lenkillä tuntui aina puuttuvan se jokin. Yksi oli liian vähän, toinen käsi tarvitsi täydennyksekseen jotain ja tiesinkin mitä se oli. Siitä se ajatus sitten lähti... Monen vuoden suunnittelun, haaveilun ja pettymyksien jälkeen pitkäaikainen unelma toteutuikin, kun toinen koira tassutteli elämään. Olin ensimmäisiä kertoja vanhemman koirani ja vastakotiutuneen pennun kanssa ulkoilemassa ja havahduin siihen tunteeseen, että nyt kaikki on niinkuin pitääkin olla. Mitään ei puutu ja oli hyvä olla juuri siinä hetkessä. Tietenkin riiviömäinen pikkupentu palautti juuri silloin minut takaisin maan päälle, kun kiskoi vanhempaa koiraa pöksykarvoista.

MILJA kirjoitti...

Onnellisimpia muistoja koirani kanssa on ollut ne hetket, ku oon ollut pikkuhauvani kanssa mökillä, metsässä "retkeilemässä". Mennään aina yhdelle tietylle kalliolle mistä näkee hienot maisemat, ja otin aina mukaan jotai pikku herkkuja itselleni ja koiralleni :) siellä istuttiin ja ihmeteltii, saattoi vierähtää siellä parikin tuntia :)minulla on paras koira mitä vaan voi olla<3

Milja :)
milja.annukka123@gmail.com
ja liityin lukijaksi nimellä MILJA :)

Silja kirjoitti...

Onnea blogille!:) onnellisimpia hetkiä Nopen kanssa on ollut joka ikinen päivä siitä lähtien kun se tuli meille. Aamuisin se tulee aina herättämään jos meinaan nukkua pommiin jos on huono päivä niin Nopen nähdessä tulee aina hymyhuulille vaikka kuinka huono päivä olisikin. Noppe on aina vierellä tukena jos pelottaa se myöskin jaksaa leikkiä vaikka koko päivän. Se on minulle maailman paras ensimmäinen koira!<3

Siljakataas@gmail
Liityin lukijaksi nimellä Silja :)

Julia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Julia kirjoitti...

Onnellisia hetkiä on monia, Robin pelastaa jokaisen päiväni! Onnellisin kuitenkin on ehkä ensimmäinen yhteinen päivämme, kun uuteen kotiin matkatessaan Robin nukkui kokomatkan sylissäni.

Kahdella arvalla mukana!

juliajuksu@gmail.com

Liityin lukijaksi nimellä Julia

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan. Onnellisia hetkiä on aivan joka ikinen päivä, kun ihana koiramme on minulla kaverina :) Erityisesti lenkit ovat lempipuuhaamme ja keväällä on koiran sitten ihana päästä kaikkiin ojiin uimaan :D
millal@luukku.com