maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus

Toistamiseen vietettiin juhannus Taavetissa, mutta tällä kertaa yövyimme Samin vanhempien luona. Lauantaina menimme ja sunnuntaina tulimme, että aika pitkälti juhannus meni istuessa autossa ja maisemia katsellen.

Pojat "mummolassa" Lauantaina ruuan ja kahvittelun jälkeen ajattelimme lähteä käymään laavulla - Huopaisenvirran ulkoilureitillä. Reitti lähtee Taavetin linnoitusten kulmilta.


Linnoituksilta

Linnoituksilta

Ulkoilureitin piti olla erittäin selkeästi merkitty, mutta kahden kyltin jälkeen loppui kaikki merkinnät. Polkuja risteili sinne tänne ja ehkä reitti on selkeä ja helppo paikallisille, mutta meille ei valjennut että minne ihmeeseen meidän pitäisi lähteä. Harhailtiin hetki ja lopulta kyllästyimme, ja palasimme takaisin autolle. Aikaa ei ollut niin paljon, että olisimme ehtineet ottaa selvää minne mennä. Tästä kyllä iso miinus ulkoilureitin ylläpitäjille.
Kylttejä kyllä löytyi, mutta minne ne osoittaakaan.

Yö meni teltassa nukkuessa - Jippo minun jalkoja lämmittämässä ja Jekku vierellä. Aamulla Jippo oli siirtynyt pääni yläpuolelle siten, että sen pää ja kaikki tassut löytyi tyynyltä yhdestä paketista.

Sunnuntaina ajelimme takaisin kohti Nummelaa, mutta poikkesimme Kotkassa Sapokan vesipuistossa. Kaikkia pieniä polkuja ei koirien kanssa päässyt kiertämään, kun muitakin puistoilijoita olii jonkin verran.

Reippaat puistoilijat, mitkä olisivat halunneet merkata jokaisen kasvin matkan varrelta. ;)
Ei kommentteja: