tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiainen ja uusi ystävä

Mukavaa uutta vuotta kaikille! 

Vuosi vaihtui hyvin perinteisesti koirien kanssa kotosalla. Päivälenkki tehtiin puoliviiden maissa ja kylläpä vaan oli kanssakoirakoita liikenteessä. Kaikki tuntui hoitavan lenkityksen hyvissä ajoin ennen virallisen paukutteluajan alkamista. Joskin raketteja oli ammuttu täällä jo viikkoa aikaisemmin ja myyntiajan alettua jotkut ammuskeli uusiakin raketteja ennen h-hetkeä.

Pojat ovat pomminvarmoja rakettien äänien ja välähdysten suhteen sisällä ja myös ulkona, mutta aina saa olla varovainen ettei sähikäisiä ammuta koiria päin. Pojat nukkuivat hyvin tyytyväisenä kun ne ensin saivat kymmenen erilaista aktivointilelua tyhjentää lenkin päätteeksi. Iltalenkille lähdettiin siinä yhden jälkeen yöllä. Satunnaisia pamauksia näkyi ja kuului siellä täällä, mutta pojilla oli muut asiat mielessä.  Todella harmittavaa oli, että paukuttelua jatkettiin vielä pitkälle uuden vuoden puolelle. Se roskan ja savun määrä oli aattona aivan älytön.

Loppiaisena saatiin lenkkivieraita Aslakista kotiväkensä kera. Jippo tutustui tähän 7kk ikäiseen pojankoltiaiseen ensin tassutellen, hihnassa nuuhkutellen ja leikkien. Lopulta pääsivät sitten Samin pihalle vapaasti leikkimään, mistä nämä kovin kehnolaatuiset kuvatkin on otettu.

Kovin poikamaiset leikit oli herroilla, mutta kyllä siellä satunnaisesti näkyi sitä nujupainiakin. Toivottavasti nähdään usein niin ehkä tämä ystävyys säilyisi sittenkin, kun Aslakista kasvaa iso mies.

Jekku on tavannut vieraan uroksen viimeksi kuonokkain useita vuosia sitten, että päätettiin nähdä Aslakkia vain pikaisesti parkkipaikalla. Lähdetään sitten ensi kerralla yhdessä lenkille tutustumaan tähän mukavaan nuorukaiseen. :)

Ei kommentteja: