sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Karpolla on asiaa


Isoeno-Jippo pääsi tänään leikittämään Sylvin Karpo-poikaa. Jekku, Jippo ja Sylvi tekivät yhdessä näyttelymatkan Laihialle keväällä 2014 ja Jippo on Sylvin eno. Karpon emäntä löytyi netin ihmeellisestä maailmasta ja he asuvat tuossa jonkun matkan päässä. Sain aamusella viestiä jos he voisivat jo tänään tulla käväisemään ja sehän kovasti passasi. :)

Jippo oli ihan täpinöissä, vaikkei edes tiennyt mitä odottaa. Jostain se vain päätteli, luki minua tai vaistosi, että nyt joku koirakaveri tulee kylään. Menimme Jipon kanssa vastaan ja Jippo asettautui jo heti makaamaan ennen kuin autonovi edes avautui ja korvat tärisi innostuksessa. Yhteinen leikkisävel löytyi heti ja reilu puolitoistatuntia kaksikko jaksoi juosta peräkanaa, nuolla toisen hampaita.. Jipon panda ja norsu saivat kovaa kyytiä kun Karpo juoksi pehmo suussa pitkin pihaa. On tuo nuoren koiran energianmäärä vain niin erilaista ja veikeää nähdä miten ne suhtautuvat elämään ja kaikkeen uuteen.

Karpo on virallisesti Cantavia Aarnivalkea ja se on juuri täyttänyt 6-kuukautta. Hyvin reipas, rohkea ja menevä pentu. :) Pehmoinen untuva tuntui käden alla niin ihanalta ja topakka kuono näin nuoreksi kaveriksi.

Tulikin heti mieleen millaista se pentuarki on ja miten liikkuvaisia nuoret koirat voi olla. On sitä kai jo niin tottunut, kun nämä aikuiset on niin eri maailmasta,  kun pennun vasta opetellaan niitä elämän yhteisiä juttuja. Tämä oli hyvä muistutus kroonisesta pentukuumeesta "kärsivälle". Odotan kyllä kovasti sitä aikaa jos ja kun se kolmas karvakorva pääse lauman jatkeeksi. :)


Nähdään pian taas Karpo! :)

Ei kommentteja: