lauantai 23. heinäkuuta 2016

Isiturnee: Herkkoa tapaamassaKesälomareissumme ja isiturnee huipentui Imatralle, missä asustelee leikatun lapnkoirauroksen kaverina Jekun poika Herkko eli kotoisammin Hessu.

Hessu oli kuin ilmetty isänsä pentuaikaisen touhukkuuden puolesta, koko ajan oli leikkiä ja puuhaa meneillään ja hyvin vilkas tyyppi, mutta rakasti rapsutuksia. Itsenäiseltäkin Hessu vaikutti, mutta hyvin pysyi pienellä rivaripihalla vapaana. Painon ja koon puolesta Hessu oli hyvällä mallilla, topakat jalat ja isäänsä leveämpi rintakehä ja pitkä häntä.  Unohtamatta maailmasta söpömpää korvaparia.

Meillä oli ajokilometrejä takana yli tuhat ja karvatit olivat jo hyvin väsyneitä. Jekku tutki ja nuuhki poikaansa mielenkiinnolla ja oli sille hyvin ystävällinen. Hessu yritti kovasti kertoa isälle asioita, hieman kovaan ääneen, mutta isipappa rauhoitteli innokasta poikaansa seisomalla paikallaan ja kääntämällä päätään. Jekkuakin jo matka väsytti, mutta yllätys oli että Jippo yleensä on valtavan pentuleikkisä, mutta tällä kertaa se halusi mieluummin mennä kuumaan autoon, kun alkoi silläkin jo reissuväsy painaa päälle.

Myös Hessu on mukavassa kodissa ihanien ihmisten parissa, eikä Hessu ole kaukanakaan Samin vanhempien luota, että sitä varmaan pääsee jatkossakin näkemään. Kiitos Johanna!

Ei kommentteja: