lauantai 23. heinäkuuta 2016

Mökki nro 113Mökillä mietittiin vaihtoehtoja, että mitä reittiä  pääsisimme ajelemaan Etelä-Karjalaan Lappeenrannan suuntaan ja yritimme haeskella retkikohteita, mutta päädyimme sitten kokeilemaan lomakeskusta Punkaharjulla. Päivä meni siis ajaessa Kuopion editse Savonlinnaan ja sieltä sitten pääsimme lomaresortin portille tiedustelemaan vapaita mökkejä.

Saimme mökin nro 113 ja koirat olivat tervetulleita, mikä on huippujuttu jos joskus tarvitsee jatkossakin tämän tyylistä majoitusta etsiä siltä suunnalta. Teltta meillä oli mukana, mutta olimme nyt tällä kertaa mukavuudenhaluisia. Ainut miinus oli tietysti se, kuten mökin numerostakin voi päätellä, että alueella on paljon matkailuvaunuja, telttamajoitusta ja eri kokoisia mökkiä pilvin pimein ja mökit on sijoiteltu varsin tiiviisti. Tällainen yhden yön pysähdyksenä oikein mainio, mutta pidempään täällä olisi ahdasta.

Mökistä löytyi pari sänkyä siistillä patjoilla peiton ja tyynyn kera (petivaatteet täytyy olla omat) sekä jääkaappi ja mikro. Kotiuduttiin heittämällä makuupussit sängylle ja hakemalla lihapiirakkoja kaupasta. Eväät muuten kannattaa hankkia matkan varrelta, sillä pikkukauppa on tietysti hurjan kallis kuten arvata saattaa. Perjantaiyönä karaoke pauhasi pitkin yötä ja järvenselkä vielä korosti kunkin esittäjän laulutaitoja tai taidottomuutta, mutta mökissä oli muuten viileä nukkua ja patjat mukavat. Aamulla suihkuttelun jälkeen jatkoimme matkaa kohti Imatraa ja Jekun Herkko-poikaa (Hessu) sekä Samin äidin herkkupatoja ja omaa kotia.

Ohessa kuvia mökistä ja meidän pienen hetken omasta mökkirannasta. Tässä vielä linkki tämänkokoisen mökin tietoihin:  http://www.punkaharjuresort.fi/majoitus.php?ryhma=5#.V6CNYzX-Bf5
Ei kommentteja: