maanantai 16. tammikuuta 2017

Lonkkakuvalausunto
Lonkkakuva 1/2017 -Jipolla ikää 5v 11kk

Kävimme Jipon kanssa uusintalonkkakuvissa keskiviikkona ja tulos saapui tänään Kennelliitosta. Tulos ei parantunut eli edelleen lonkat C/D, mutta me ollaan niin onnellisia, että tuloksesta huolimatta lonkkien tilanne on ennallaan, eikä ole mitään nivelrikkoon viittaavaa. Lonkat ovat ehkä hieman tiivistyneet iän myötä. Uusin kuvakin (yläpuolella) on laadultaan parempi ja Jippo on siinä suorassa - vanha kuva löytyy alta ja se on kuvattu joulukuussa 2013.

Tästä on nyt hyvä jatkaa normaalia elämää ja jatkamme nivelravinteen antamista, ja seuraamme tilannetta. Tarkoitus olisi Jippo uusintakuvata sitten kymmenvuotiaana epävirallisesti ja nukuttamatta. Tulos ei siis enää lähtisi lausuntokierrokselle vaan eläinlääkärin kanssa vertailisimme kuvia ja seuraisimme onko nivelrikkoa kehittynyt.

Alunperin oli tarjoitus, että kasvattaja maksaisi lausuntomaksun Omakoirassaan, että saisimme prosessia nopeutettua, kun viimeksi meni melkein kuukausi kuvien lähettämisestä lausunnon saapumiseen (en ole kennelliiton jäsen). Tämä järjestely ei sopinut ell-asemalle, mutta Kennelliitto oli kovin ystävällinen lähettäessään sekä laskun, että lausunnon minulle sähköpostiin, ja sitä kautta saatiin tuloskin nopeammin. Lasku tuli toissapäivänä ja tänään oli tulos sähköpostista. Kiitoksia Kennelliitolle tätäkin kautta hyvästä ja joustavasta palvelusta!Lonkkakuva 12/2013 - Jipolla ikää 2v 10kk

Ei kommentteja: