keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Uusintahieronta


Hierojan suosituksesta Jippo kävi lyhyen ajan sisällä toistamiseen hierottavana ja edelleen sieltä löytyi jumeja niistä tutuista paikoista mistä ennenkin. Syy siihen on ihan rakenteelliset asiat, kuten lyhyt kaula, etukulmauksen niukkuus, sekä lonkkien eriparisuus ja lonkkavika (D-lonkka). Jippo rasittaa C-puolta enemmän ja samalla myös D-lonkan vastakkaista etuosaa. Lyhyen kaulan vuoksi siellä ei "osilla" ole tilaa tarpeeksi kiinnittyä.

Vaikkei Jiposta näe, että se on jumissa kun itse tasapainottaa rakenteellisia puutteita. Kovasti Jippo venyttelee aina kun herää ja lähtee lenkille, ja niin kauan kun se sitä tekee niin asia on vielä hallinnassa.

Jippo oli niin tohkeissaan kun näki minne oltiin menossa ja touhutti Nellin tiloissa mahdottomasti alkuunsa. Käskystä asettui makaamaan ja nenästä vain vesi tippui kun niin nautti ja rentoutui. Hieronnan jälkeen Jippo ravisteli itsensä ja venytteli pitkään, ja palkitsi Nellin ylenpalttisilla pusuilla.Lopuksi saatiin pari ohjetta etu- ja takaosan venytykseen ja nämä pari alinta kuvaa ovat niitä ohjekuvia.  Näissä pyrkimyksenä on venyttää reisilihasta ja koiran täytyy siis olla lämmin eli pohjalla lenkki. Ethän tee näitä omalle koirallesi kun näistä kuvista ei tosiaan kaikki toiminnot näy.Ei kommentteja: