keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Toinen kilpparikontrolli

"Ihan tyhmää täällä klinikalla, kun ole edes toisia potilaitakaan".

Aika kuluu siivillä ja tänään oli Jekun toinen kilpirauhaskontrolli. Viime kerralla arvot otettiin puolilta päivin muutama tunti lääkkeenoton jälkeen jolloin tulokseksi tuli 29. Nyt eläinlääkäri varasi meille aamuajan jotta saadaan arvo ennen lääkkeenottoa. Tulokseksi tulikin TT4 42 (13-51).

Tiheät kontrollit eivät ole pahasta, kun arvot heittelevät näin runsaasti. Eläinlääkäri laittoi sähköpostia, että pidetään lääkitys ennallaan ja kontrolli kolmen viikon päästä. Lääkitys on siis1 1/4 tbl/12 h välein.

Mennessämme klinikalle se olu tyhjillään, tosin Jekku olisi halunnut kyllä jo punnituksen jälkeen lähteäkin kotiin. Painoa Jekulla oli 19,9kg.

Näytteen otti uusi hoitaja takajalasta ja Jekku sai toimenpiteen ajan seistä lattialla. Palkinnoksi sai pateeta ja kiltisti se herkkua odottikin.  Jekkua ei kyllä hissipöytä haittaa yhtään, mutta taisi hoitajaa ujostuttaa. Hinta hoitaja-ajalle 65€.



Klinikalta päästyä avasin auton takaluukun ja Jekun hypätessä sinne Jippo taasen oli vuorostaan lähdössä itse klinikalla. Se oli niin innoissaan, tohkeissaan ja heilutti vimmatusti häntäänsä kun huomasi olevansa eläinlääkärin pihassa. Sen mielestä se on niin hauska paikka, hassu otus. Pettyi, kun laitoinkin luukun kiinni, reppana.


Ei kommentteja: